12/04/2022

Επανακυκλοφορία του album «OLDER» του George Michael

Η Panik Records και η Sony Music ανακοινώνουν με υπερηφάνεια την επανακυκλοφορία του iconic album «Older» του George Michael σε deluxe, περιορισμένης έκδοσης, box set.

Σε μουσική, στίχους και παραγωγή από τον θρύλο της pop, George Michael, το «Older» βρίσκει τον George Michael να εξερευνά νέα μονοπάτια της μουσικής, καθώς αναπολεί τη ζωή του, τον χαμό, τον πόνο και τη δύναμη της αγάπης που σε βοηθά να ξεπερνάς τα πάντα.

Με αρχική κυκλοφορία στις 13 Μαΐου 1996 στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσω της Virgin Records, το «Older» ήταν το 3ο album του George ως solo καλλιτέχνης, στο οποίο πειραματίστηκε με διάφορα μουσικά είδη για να ανοίξει τους ορίζοντές του.

Μια δισκογραφική δουλειά – θρίαμβος, όπως έγραψαν οι κριτικοί, η οποία περιέγραφε την ιστορία μιας εξωπραγματικής περιόδου στη ζωή του ανθρώπου που το έγραψε και το ηχογράφησε, καθώς περνούσε τις πιο δύσκολες στιγμές στα προσωπικά και στα επαγγελματικά του. Ο George Michael αποτύπωσε όλο τον πόνο της ζωής του στο πιο προσωπικό και συναισθηματικό album που έγραψε ποτέ.

Το «Older» παρέμεινε στο no1 του UK Albums Chart για 3 συνεχόμενες εβδομάδες και για ακόμα 35 εβδομάδες στο Τop 10. Tο album έβγαλε έξι singles, δύο εκ των οποίων, τα «Fastlove» και «Jesus To A Child»- έφτασαν στο no1 του UK Singles Chart και τα υπόλοιπα 4 μπήκαν στο Τop3. Tο album γνώρισε παγκόσμια επιτυχία, καθώς έγινε 6 φορές πλατινένιο στη Μεγάλη Βρετανία και πλατινένιο σε άλλες 22 χώρες, κάτι το οποίο παραμένει αξεπέραστο μέχρι και σήμερα.

© 2023 njoy radio. Powered by CircleWP
crossmenu