23/03/2022

Η GUM γιόρτασε την παγκόσμια ημέρα στοματικής υγιεινής με ένα παιδικό πάρτι στο Mall

Με υγιή χαμόγελα, τραγούδια και πολλά δώρα γιόρτασαν τα παιδικά οδοντιατρικά προϊόντα GUM την παγκόσμια ημέρας στοματικής υγιεινής, την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022, στο Nicosia Mall, σε ένα παιδικό πάρτι που στήθηκε αποκλειστικά για τη μέρα αυτή.

Όλα τα παιδιά που επισκέφθηκαν το οδοντοπάρκο των προϊόντων GUM είχαν την ευκαιρία να πάρουν πρώτοι και εντελώς δωρεάν το νέο παιδικό παραμύθι «Τάκης και Φλος μια οδοντοπεριπέτεια». Πρόκειται για τον Τάκη, τον γνωστό στα παιδιά χαρακτήρα των παραμυθιών της GUM, αυτή τη φορά σε περιπέτειες μαζί με τη νεράιδα των δοντιών Φλος. Ένα παραμύθι με αποκλειστικό χορηγό την GUM φτιαγμένο για παιδιά όλων των ηλικιών.

Επιπρόσθετα, τα παιδάκια είχαν την ευκαιρία να παίξουν στον τροχό της τύχης και στο παιχνίδι flip & Win “Βρες τον Τάκη” για να κερδίσουν προϊόντα GUM ανάλογα με την ηλικία τους. Ακόμα, δόθηκε στους γονείς ενημερωτικό έντυπο για τα προϊόντα με στόχο να ενθαρρύνουν τα παιδιά τους να αποκτήσουν καλές συνήθειες στοματικής υγιεινής.

Παρόν στην εκδήλωση ήταν και τα αγαπημένα παιδικά τραγούδια των παιδιών που απολαμβάνουν κάθε Δευτέρα στο πρωινό ραδιοφωνικό παιδικό πάρτι του Love FM με τη Χριστιάνα και τον Τάσο, και το οποίο τα GUM χορηγούν για 4η συνεχόμενη χρονιά.

Παιδιά και γονείς απόλαυσαν το παιδικό πάρτι, φωτογραφήθηκαν στο οδοντοπάρκο μαζί με τους χαρακτήρες του παιχνιδιού διασκέδασαν μαζί με την GUM, γιορτάζοντας την παγκόσμια ημέρα στοματικής υγιεινής.

Η παιδική οδοντιατρική σειρά GUM προσφέρει λύσεις προσαρμοσμένες στις διαφορετικές ανάγκες των παιδιών, καθώς αυτά μεγαλώνουν και από τα νεογιλά δόντια αναπτύσσουν σιγά σιγά τα μόνιμα ενήλικα δόντια.

Η σειρά παιδικής οδοντιατρικής φροντίδας GUM περιλαμβάνει:

  • Οδοντόβουρτσες για όλες τις ηλικίες ακόμα και πριν εμφανιστούν τα πρώτα νεογιλά δοντάκια
  • Δύο οδοντόκρεμες για ηλικίες από 3 χρονών και από 7 χρονών και πάνω.
  • Στοματικό διάλυμά, για ολοκληρωμένη στοματική υγιεινή, για παιδάκια από 6 χρονών και πάνω.

Η GUM φροντίζει για την υγεία των δοντιών και ούλων, με προϊόντα που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη και λύσεις στοματικής φροντίδας για παιδιά και ενήλικες. Τα προϊόντα GUM μπορείτε να τα βρείτε σε φαρμακεία και online στο EvZeen.com ενώ επιλεγμένες σειρές είναι διαθέσιμες και στις υπεραγορές από την εταιρεία Μ.Σ. Ιακωβίδης, μέλος του Ομίλου MSJ.

Ακολουθήστε την GUM και στα social media:

Facebook: https://www.facebook.com/SunstarGumCyprus

Instagram: https://www.instagram.com/sunstargumcyprus/

© 2023 njoy radio. Powered by CircleWP
crossmenu