Κάντε τη φυσική επιλογή για τη σωστή λειτουργία του εντέρου

Ο ρυθμός του εντέρου μας δεν είναι πάντα ο ιδανικός. Τόσο οι εναλλαγές στη διατροφή όσο και το άγχος της καθημερινότητας μπορούν να διαταράξουν την ισορροπία μας και να προκαλέσουν είτε δυσάρεστα αργή είτε ανεξέλεγκτα γρήγορη εντερική λειτουργία . Το νέο τηλεοπτικό σποτ της Ortis έρχεται να δώσει τη φυσική λύση για την αποκατάσταση του ιδανικού μας ρυθμού με τα συμπληρώματα διατροφής Fruits & Fibres και Intestinorm.

Τα εργαστήρια της Ortis, πρωτοπόροι στην παραγωγή προϊόντων 100% φυσικής προέλευσης, προτείνουν να κάνουμε τη φυσική επιλογή για την υγεία μας αλλά και για την καλή εντερική λειτουργία με τα συμπληρώματα Fruits & Fibres τα οποία ανακουφίζουν από την αργή λειτουργία του εντέρου, δηλαδή την δυσκοιλιότητα ή το συμπλήρωμα Intestinorm το οποίο επαναφέρει το έντερο στον κανονικό του ρυθμό στη περίπτωση ανεξέλεγκτα γρήγορης λειτουργίας, δηλαδή διάρροιας.

Η σειρά Fruits & Fibres περιλαμβάνει τα Fruits & Fibres Strong τα οποία είναι κατάλληλα για περιπτώσεις περιστασιακής δυσκοιλιότητας και τα Fruits & Fibres Regular που συνιστώνται σε περιπτώσεις χρόνιας δυσκοιλιότητας. Η σειρά διατίθεται σε μορφή δισκίων, μασώμενων κύβων, σε υγρή μορφή κατάλληλη για παιδιά 3ων ετών και άνω καθώς και σε σκόνη σε φακελάκια, μόνο με φυσικά σάκχαρα, με ήπια δράση, κατάλληλη για εγκυμοσύνη και γαλουχία.  Τα προϊόντα δρουν άμεσα, μόλις σε 8 ώρες, και είναι κατάλληλα για χορτοφάγους. Δεν περιέχουν συντηρητικά και δεν παρουσιάζονται παρενέργειες κατά τη χρήση.  

Το συμπλήρωμα διατροφής Intestinorm είναι μια μοναδική, γρήγορη και αποτελεσματική λύση για επαναφορά του εντέρου στον φυσιολογικό του ρυθμό, με στόχο την ανακούφιση από τη διάρροια για ανοικοδόμηση της εντερικής χλωρίδας. Είναι ακόμα ένα προϊόν 100% φυσικής προέλευσης της Ortis, με αποτελεσματική δράση, χάρη στο συνδυασμό φυτών και βακτηρίων γαλακτικού οξέος. Δεν περιέχει ζάχαρη, λακτόζη  ή χρωστικές ουσίες.

Τα προϊόντα Ortis διατίθενται στα φαρμακεία και online στο EvZeen.com από την εταιρεία Μ. Σ. Ιακωβίδης, μέλος του Ομίλου MSJ.

Μάθε περισσότερα για την Ortis: https://www.ortis.com/cy_el/

Δείτε το βίντεο των προϊόντων: https://www.youtube.com/watch?v=R7kiKVcyjk8

Ακολούθησε την Ortis στα Social Media:

Facebook: https://www.facebook.com/OrtisCyprus/

Instagram: https://www.instagram.com/ortiscyprus/

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την υγιεινή διατροφή και τον ενεργό τρόπο ζωής. Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας.

    Comments are closed

    @2024 Powered by
    CircleWP