10/03/2022

Ο Michael Bublé ανακοινώνει το νέο του άλμπουμ με τίτλο «Higher»

Το νέο album του Michael Bublé περιλαμβάνει μια μίξη διασκευών γνωστών τραγουδιών μεταξύ άλλων, του Barry White και του Paul McCartney αλλά και νέων πρωτότυπων μελωδιών.

Ο Michael Bublé θα κυκλοφορήσει το 11ο άλμπουμ του με τίτλο «Higher» στις 25 Μαρτίου, συμπεριλαμβανομένου και του νέου του single «I'll Never Not Love You».

Είναι το πρώτο στούντιο άλμπουμ του Bublé μετά από τρία χρόνια ενώ θα έχει και ένα ντουέτο με τον θρύλο της κάντρι Willie Nelson στο κλασικό του τραγούδι «Crazy» καθώς και μια νέα εκδοχή της μπαλάντας του Paul McCartney «My Valentine».

Θα υπάρχει επίσης μια διασκευή του "Make You Feel My Love" του Bob Dylan, που έγινε διάσημο από την Adele, καθώς και διασκευή του "Bring It On Home To Me" του Sam Cooke  αλλά και των "You're The First, The Last, My Everything" από τον Barry White και του εμβληματικού τραγουδιού «Smile» που το πρωτοακούσαμε από τη φωνή το Nat King Cole.

Ο Bublé είπε για το άλμπουμ: «Αυτή τη φορά, άνοιξα πλήρως τον εαυτό μου για να δοκιμάσω νέα πράγματα. Έσκαψα βαθύτερα ενώ δούλευα και περιβάλλω τον εαυτό μου με τους μεγαλύτερους μουσικούς του πλανήτη με τεράστια φαντασία».

© 2023 njoy radio. Powered by CircleWP
crossmenu