02/05/2022

Οι Bananarama γιορτάζουν τα 40 χρόνια τους και ανακοινώνουν το 12ο στούντιο άλμπουμ τους «Masquerade» και κυκλοφορούν και το νέο τους single, «Favourite»

Έως τις 22 Ιουλίου, υπολογίζουν η Sara Dallin και η Keren Woodward να ξανασμίξουν με τον Ian Masterson σε 11 νέα κομμάτια, συμπεριλαμβανομένου του single Favourite, το οποίο συνέγραψε η κόρη της Sara, Alice D.

«Είναι απλώς ένα λαμπρό ποπ τραγούδι», λέει η Keren. «Έχουμε κάνει μια διαφορετική ηχογράφηση, αλλά με την Alice στη δεύτερη φωνή γιατί δεν μπορούσαμε να μην τα συμπεριλάβουμε, είναι απλά πολύ καλά».

Ο δίσκος έγινε καθώς η πανδημία οδήγησε στην ακύρωση του προγράμματος των συναυλιών των Bananarama το 2020.

«Μου αρέσει να γράφω τραγούδια. είναι ίσως το αγαπημένο μου πράγμα», λέει η Sara. «Το να κλείνω τον εαυτό μου και να βρίσκω ιδέες και μετά να λέω μια ιστορία σε λιγότερο από 4 λεπτά, είναι πραγματικά μια τέχνη».

«Η διασκευή της μουσικής, των φωνητικών και των αρμονιών είναι πραγματικά το φόρτε μας», προσθέτει η Keren.

Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου, το άλμπουμ συμπίπτει με την 40η επέτειο της επιτυχίας των Bananarama στο Top 5 «It Ain't What You Do» (It's the Way That You Do It) με τους Fun Boy Three το 1982, και θα περιλαμβάνει ζωντανές ηχογραφήσεις και πολλές εκπλήξεις.

Το «Masquerade» ήδη είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία.

© 2023 njoy radio. Powered by CircleWP
crossmenu