14/04/2022

Οι Depeche Mode ανακοινώνουν το συλλεκτικό 12’’ vinyl singles box set «Exciter | The 12” Singles»

Η Panik Records/ Sony Music με χαρά ανακοινώνει το ολοκαίνουργιο 12” singles box set για το album «Exciter» των Depeche Mode, που κυκλοφορεί στις 10 Ιουνίου 2022.

Το «Exciter | The 12″ Singles», ένα collector’s edition deluxe box set, περιλαμβάνει 8 12″ βινύλια τεσσάρων singles, των «Dream On», «I Feel Loved», «Freelove» και «Goodnight Lovers», μαζί με B-sides, remixes, instrumentals, acoustic versions και άλλες ηχογραφήσεις που είχαν γίνει για το album «Exciter», το οποίο κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2001.

Τρία από τα 12″ βινύλια του box περιέχουν tracks που είχαν αρχικά κυκλοφορήσει σε μορφή CD singles κατά τη διάρκεια της καμπάνιας του album. Κάθε βινύλιο έχει ως εξώφυλλο από τα original CD singles, ώστε να δημιουργήσουν μια αυθεντική αίσθηση οπτικά και μουσικά με τις πρώτες κυκλοφορίες. Η συλλογή περιλαμβάνει μοναδικά remixes των τραγουδιών, καθώς και τη single version του «Dirt», μια διασκευή του κλασικού τραγουδιού των The Stooges.

Το box περιλαμβάνει ένα πιστό αντίγραφο του πρωτότυπου promo poster για το «Dream On», καθώς και ένα μεγάλο poster που συμπεριλάμβανε το 12” βινύλιο του «Goodnight Lovers».

Σε παραγωγή του εξαιρετικού Βρετανού techno DJ Mark Bell, το «Exciter», είναι η πρώτη κυκλοφορία της νέας χιλιετίας από τους Depeche Mode, η οποία βρήκε το group να εξερευνεί πιο electronic και acoustic ήχους αλλά με μια δόση popστα νέα αυτά τραγούδια. Η καμπάνια του «Exciter» συνέχισε τη παράδοση των Depeche Mode να κυκλοφορούν 12″ singles για να προωθήσουν τη κυκλοφορία του album.

Το box για το «Exciter» δίνει συνέχεια στην επιτυχημένη συλλεκτική σειρά box sets με τη δισκογραφία των Depeche Mode, η οποία θα συνεχιστεί ώστε να υπάρχουν όλα τα κουτιά με όλα τα singles σ’ αυτές τις μοναδικές πολυτελείς εκδόσεις για τους συλλέκτες και όχι μόνο.

© 2023 njoy radio. Powered by CircleWP
crossmenu