10/03/2022

Το νέο βιβλίο του Bob Dylan έχει τίτλο «The Philosophy of Modern Song»

Ο Dylan ολοκληρώνει το νέο του βιβλίο που θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 8 Νοεμβρίου το τρέχοντος έτους. Πρόκειται για μια συλλογή με περισσότερα από 60 δοκίμια για τραγούδια και τραγουδοποιούς που θαυμάζει. Ανάμεσα τους ο Stephen Foster και ο Elvis Costello αλλά και η Nina Simone. Στο βιβλίο έχει συμπεριλάβει και 150 προσεκτικά επιλεγμένες φωτογραφίες.

Το βιβλίο του έχει τίτλο «The Philosophy of Modern Song» (Η Φιλοσοφία του Μοντέρνου Τραγουδιού) και αποτελεί την πρώτη επίσημη δουλειά του Dylan με νέο υλικό μετά την κυκλοφορία του «Chronicles, Volume One», με τα απομνημονεύματα του το 2004.

Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε την περασμένη Τρίτη ο εκδοτικός οίκος Simon & Schuste αναφέρει ότι, «Αναλύει αυτό που αποκαλεί παγίδα της εύκολης ομοιοκαταληξίας και πως η προσθήκη μιας συλλαβής μπορεί να αλλάξει ένα τραγούδι προς το χειρότερο. Ακόμη εξηγεί πώς το bluegrass σχετίζεται με το heavy metal» αλλά «και ενώ αρχικά τα δοκίμια δίνουν την εντύπωση ότι αφορούν μόνο τη μουσική, στην πραγματικότητα είναι διαλογισμοί και προβληματισμοί για την ανθρώπινη ύπαρξη. Στο βιβλίο υπάρχουν περίπου 150 προσεκτικά επιλεγμένες φωτογραφίες, καθώς και μια σειρά από μαγικά ρεφρέν, που αν κάποιος ταιριάξει μαζί, δίνουν την αίσθηση ποιήματος».

© 2023 njoy radio. Powered by CircleWP
crossmenu